Hometalk

Ik heb leuk nieuws! Vanaf 1 april ben ik aangesloten bij de grootste beroepsvereniging van Nederland; de NVM. Waarom, zal je misschien afvragen.

Ik vind het belangrijk om mijn vak volgens de strengste opleidings- en kwaliteitsvereisten uit te voeren. Daarnaast vind ik het ook belangrijk om met gelijk gestemden dit vak te kunnen doen, elkaar te kunnen inspireren en elkaar te kunnen ondersteunen. 

Dat deed ik uiteraard al via de beroepsvereniging VBO. Deze vereniging is mij altijd goed bevallen en heeft me veel gebracht. In mijn omgeving zijn met name NVM-makelaars actief en doordat ik aangesloten ben bij dezelfde vereniging kan ik ook gemakkelijker bij alle transactiegegevens van mijn collega’s en heb ik sneller zicht op nieuwe woningen die op de markt komen. Ik maak dus nog een extra stap naar nog meer kwaliteit, kennis en snelheid! 

Wanneer een makelaar bij een beroepsvereniging is aangesloten, dient hij of zij zich ook te houden aan bepaalde gedragsregels.  Bij de NVM noemen ze dit de NVM-Erecode. En deze zekerheiden vind ik heel belangrijk voor mijn opdrachtgevers. Sterker nog; ik word binnenkort zelfs beëdigd. Met het afleggen van de eed beloof ik dat ik mijn werk doe volgens de kwaliteitseisen en dat ik mijn vak naar eer en geweten in dienst van de consument uitvoer. Een foto gaat vast volgen.. ;-)

Ik ben trots en blij dat ik deze stap kan en mag maken.