MIJN STRATEGIE VOOR DE VERKOOP is dat ik de beleving van de woning centraal zet. Het doel is om de potentiële koper te laten voelen hoe het is om in jouw huis te wonen. Ik presenteer jouw woning met een mooie presentatie met aansprekende fotografie en een enthousiaste omschrijving. Op naar de eerste bezichtigingen! Daar neem ik uitgebreid de tijd voor. Ik beweeg mee met de potentiële koper en voorzie deze van alle informatie en ideeën.

Elke woning verdient zijn eigen aanpak. Drie punten zijn hierin voor mij belangrijk:

  • Jij bent tevreden
  • De woning wordt waardig gepresenteerd
  • De woning wordt succesvol verkocht

DOOR ECHTE AANDACHT VOOR JOU en voor de kijkers van jouw woning, kan ik inspelen op elke vraag of situatie. Vind een kijker de indeling niet praktisch voor zijn of haar gezin? Ik denk in oplossingen en laat zien hoe het wel kan. Jouw woning verkoopt beter door een onderscheidende presentatie. Mijn specialisatie in interieurfotografie komt hierin goed van pas, want ik fotografeer de woning zelf. Zo komt jouw woning nog beter tot zijn recht met duidelijke sterke verkooppunten.

JE KRIJGT EEN LOOKBOOK VAN JOUW WONING. Die maak ik zelf. Fijn als herinnering en het zorgt voor een extra beleving voor de potentiële koper.

Hoe kan ik jou helpen? Neem vandaag nog contact met mij op

Bel direct
 

Professionele, mensgerichte begeleiding van A tot Z

 

100% aandacht voor jou als opdrachtgever

 

Eerlijke werkwijze, zonder kleine lettertjes, voor zowel koper als verkoper

 

Gemiddeld scoren we een 9,2

Vrijblijvende waardebepaling

Heb jij plannen om je woning te verkopen? Ik kom graag bij je langs voor een vrijblijvende waardebepaling én een kennismaking.

Vraag direct aan