Wat ik doe?

Ik verkoop beleving. Om dit makkelijker uit te leggen.. Ik laat je voelen hoe het is om in een bepaalde woning te wonen.. Door middel van mooie fotografie, fotostyling, strakke vormgeving, mijn lookbooks, creatieve ideeën en mijn advies en begeleiding. Ik ben er van overtuigd dat een product of woning beter te verkopen is door de manier van presenteren!

“The best & most beautiful things in the world cannot be seen or even touched. They must be felt with the heart…”

Bovenstaande quote is mijn motto en zo verkoop ik beleving. En naast mijn creatieve inslag, is het contact met mijn klanten heerlijk. Wat fijn om mensen te kunnen helpen en soms ook te doorgronden en te matchen!

 

Als laatste, ook zeker heel belangrijk, de zakelijke kant van het vak: het onderhandelen, het uitpluizen en maken van juridische contracten, de schriftelijke afwikkeling van de aan- of verkoop van een woning.. Heerlijk om me in vast te bijten! Inmiddels ben ik dan ook Register Makelaar/Taxateur.

 

Ook help ik mensen ook bij het aankopen van een thuis. Wat is daarbij belangrijk om op te letten? Gevoelsmatig en zakelijk? Ik vind het fijn om daarbij een steunpilaar te zijn en ik vind het een uitdaging om jouw droomwoning te vinden!

 

De combinatie van de belangrijkste 4 facetten: creatieve marketing, contact met mensen, juridische onderzoek en zakelijk handelen; dat maakt mijn werk zo ontzettend leuk. En na vele jaren investeren om goed te zijn in al deze facetten; combineer ik deze nu met Gieta Arendsen – Homesupply. Alles komt samen! Deze manier van werken is volgens mij de enige, onderscheidende manier.

 

 

Professionele, mensgerichte begeleiding van A tot Z

 

100% aandacht voor jou als opdrachtgever

 

Eerlijke werkwijze, zonder kleine lettertjes, voor zowel koper als verkoper

 

Gemiddeld scoren we een 9,2

Mag ik jou helpen?

Heb jij plannen om die stap te nemen? Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking.

Neem contact op