EEN SPECIALIST DIE MET BEIDE BENEN OP DE GROND STAAT en je voorziet van advies wat je achteraf niet had willen missen. Daar help ik je graag mee. Voor de onderhandelingen en juridische afwikkeling kun je ook bij mij terecht. Je krijgt van mij een eerlijk en professioneel advies en uiteraard creatieve ideeën voor de woning.

Jij bepaalt in hoeverre ik jou mag helpen. Het doel is altijd het vinden van een fijn – nieuw – thuis! Waar zeg jij JA tegen als ik voor jou aan de slag mag?

  • 100% aandacht voor jou als opdrachtgever.

  • De mooiste presentatie van jouw woning. Beleving is het sleutelwoord Verstand van zaken, ervaring en marktkennis.

  • Eerlijke werkwijze, zonder kleine lettertjes, voor zowel koper als verkoper

  • Een gelijkwaardige samenwerking voor het beste resultaat.

  • Verstand van zaken, ervaring en marktkennis.

  • Professionele, mensgerichte begeleiding van A tot Z.

BIJ EEN AANKOOPBEGELEIDING is matchmaking de grootste en leukste uitdaging. Soms kopen mijn opdrachtgevers uiteindelijk een woning waar ze in eerste instantie nooit aan gedacht hebben. Niet gek, want soms weet je simpelweg nog niet wat je echt belangrijk vindt aan “wonen”. Door mijn persoonlijke begeleiding ga je dat zeker ontdekken.

De beste en mooiste dingen ter wereld kun je niet zien of aanraken — die moet je voelen met je hart

— Quote van Helen Keller

Mag ik jou helpen?

Heb jij plannen om een woning te gaan kopen? Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking. Download hier alvast de handige checklist om je goed voor te bereiden voor een bezichtiging!