Niets belangrijker dan een goede presentatie van een woning of project. Daarmee valt of staat de verkoop daarvan! En daarbij is het sleutelwoord weer: beleving! Ik ben ervan overtuigd dat door een goede presentatie, je een woning of project kan “upgraden”. Ook bij een verwachte snelle verkoop is het belangrijk om toch aandacht te besteden aan de presentatie. En jouw thuis komt immers online te staan. Laten we dat wel op een waardige, professionele manier doen! Heb je meteen een mooie herinnering van jouw thuis door middel van een mooi Lookbook.

Doordat ik de verkoop en de presentatie zelf doe, kan ik dit ook goed op elkaar in laten spelen. Teksten, foto’s een video; alles moet elkaar versterken. Bij mij vind je dan ook geen 360 graden foto’s.. Want beleving is daarbij echt totaal verdwenen. Een voorbeeld: een reclame-uiting van een nieuwe auto.. Laat men dan ook elk schroefje van de auto zien? Dat is pas bij stap 2: “de bezichtiging”. En dit kan ik dan ook weer zelf perfect verzorgen, op mijn unieke manier.

Wat kan ik allemaal voor je betekenen?

Allereerst mijn lookbook! Heb je deze al bekeken? Een uitgebreid digitaal of geprint boek met alleen maar prachtige fotografie van de woning. Een geweldige manier om een woning te presenteren maar ook een leuk aandenken voor jou als verkoper.

Verder verzorg ik de wervende en persoonlijke teksten over de woning, de fotografie, de styling van de woning (in overleg), en een mooie video van de woning. Dit alles net even anders om zo ook extra op te kunnen vallen op Funda.

Sinds kort werk ik samen met Alyn van Alysandra's. Zij kan jouw woning de beste uitstraling geven. Ze adviseert hoe je jouw woning het beste kunt presenteren en zal waar nodig ook accessoires toevoegen. Dit alles uiteraard geheel in overleg met jou en met mij!

Visuele presentatie betekent ook een perfect marketingplan voor bijvoorbeeld Facebook en Instagram. Ook dit kun je van mij verwachten!

Voorbeeld van een digitaal lookbook

Mag ik jou helpen?

Heb jij plannen om die stap te nemen? Ik kom graag bij je langs voor een kennismaking.

Neem contact op