9,0

Super fijne makelaar. Zeker een aanrader. goed persoonlijk contact, en altijd de zelfde persoon die je helpt, wat het makkelijker en persoonlijker maakt.

9,3

Het was een erg prettige samenwerking en door een goed doordacht plan werd een uitstekend resultaat behaald. Zonder twijfel beveel ik deze makelaar aan iedereen aan..

8,5

Meedenken met mogelijkheden ook voor potentiële kopers, servicegericht, creatief, goed bereikbaar, flexibel

10,0

Super geholpen!! Wat een fijne vrouw is Gieta! Ze weet waar ze het over heeft en is er echt mee bezig! Ze staat elke dag voor je klaar.. of het nou in de ochtend of avond is.

10,0

Gieta Arendsen heeft ons uitstekend en kundig begeleid bij de verkoop van onze woning. Prachtige foto’s gemaakt voor het lookbook. Voor ons een mooi aandenken aan ons huis. Ons huis is heel snel naar volle tevredenheid verkocht. Wij bevelen haar van harte aan als makelaar voor zowel aankoop als verkoop van een huis. Bedankt Gieta!!.

10,0

SuperGieta is een vriendelijke, flexibele en kundige makelaar. Ze heeft zich ontzettend betrokken getoond en ons geholpen ons huis snel te verkopen in een voor ons moeilijke tijd. Ze maakte zelf de foto's met behulp van een styliste en heeft aan de hand daarvan een mooi lookbook samengesteld. Ze was ook makkelijk bereikbaar en maakte altijd tijd om mee te denken. 10/10 would recommend!

10,0

Wij zijn heel blij met Gieta als makelaar het contact met haar was heel fijn. Altijd bereikbaar voor overleg. Ze leeft mee op een enthousiaste manier. Het lookbook wat ze gemaakt heeft met prachtige foto’s is een heel mooi aandenken aan ons fijne huis.

9,5

Samenwerking met Gieta is alsof een vriendin je huis verkoopt, ze wil het beste voor jou, ze is eerlijk en staat altijd voor je klaar. Het verschil van aanpak ten opzichte van andere makelaars vonden wij fantastisch zoals de uitgebreide fotoshoot waar ze een prachtig "lookbook" van maakt waar niet alleen de ruimtes gefotografeerd worden maar ook de sfeer van het huis en de buurt op een mooie manier weergegeven wordt is daar een mooi voorbeeld van, en ook het feit dat ze de moeite nam om op de zondag na de bezichtigingen het eerste bod al door te mailen zodat de spanning eraf was zegt alles over haar bevlogenheid!

9,8

Veel makelaars voorbij zien komen … De meeste veel praatjes maar geen resultaat. Gieta Arendsen is simply the best! Passie, creativiteit en betrokken bij je zaak. In een woord top! Met haar eigen aanpak en mooie presentatie was ons huis in 1 week verkocht. Chapeau!

10

Top makelaar! Altijd goed te bereiken eerlijk en open communicatie. De foto’s van het huis waren heel mooi Deze makelaar weet precies hoe ze een huis moet laten uitblinken.